Apple Radio

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΝΑ ΞΕΦΥΛΛΙΖΕΙΣ ΤΟ www.yourmagazine.gr νέα τεύχη για ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΘΗΝΑ - ΠΥΡΓΟ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Ποιες διασημες stars είναι πρώην πόρνες;;;

Ένα δημοσίευμα που κάνει το γύρο του διαδικτύου έχει ταράξει την ηρεμία πολλών διάσημων και πανέμορφων πρωταγωνιστριών. Κάποιες πληροφορίες που διέρρευσαν αναφέρουν ότι αγαπημένες μας ηθοποιοί είχαν και άλλη εξίσου επιτυχημένη καριέρα ως... πόρνες πολυτελείας.
Ποια ονόματα ακούστηκαν:


Marilyn Monroe
500 δολάρια για κάθε ραντεβού που συνήθως ήταν μεγαλοπαραγωγοί του Hollywood και σκηνοθέτες. Η φήμη ότι υπάρχει πορνό ταινία με τη συμμετοχή της φημολογείται χρόνια τώρα, χωρίς να την έχει δει κανείς όμως.


Κim Novak
Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι στη δεκαετία του ’60 αστυνομικοί του Σικάγο την συνέλαβαν για πορνεία.


Veronica Lake
Μετά την καριέρα της ως πρωταγωνίστρια του κινηματογράφου, κατέληξε πόρνη πολυτελείας της Νέας Υόρκης.


Sophia Loren
Έδρασε στη Ρώμη και το όνομά της ήταν Sofia Villani Scicolone.



Raquel Welch 
Πριν πολλά πολλά χρόνια όταν το πραγματικό της όνομα ήταν Raquel Tajeda ήταν ιδιαίτερα γνωστή στην πόλη Tijuana του Μεξικού. Έτσι ισχυρίζεται η οικογένεια. Ακόμη έκανε πολλές πορνό ταινίες, οι οποίες στην συνέχεια αποσύρθηκαν και καταστράφηκαν από κινηματογραφικό studio που την προσέλαβε ως ηθοποιό.


Joan Collins 
Ξεκίνησε την καριέρα της ως πόρνη στο Hollywood σε ηλικία 17 ετών.


Sharon Stone
Εάν σας εντυπωσίασε στο Βασικό Ένστικτο, ο πληροφοριοδότης που έχει κάνει άνω κάτω το Hollywood μας πληροφορεί πως η εν λόγω κυρία ζητούσε $1000 τη μέρα για να συνοδεύει κυρίους. Μάλιστα, ο Michael Douglas τη θεώρησε τόσο ψυχρή που σύμφωνα με τον ίδιο μάρτυρα επιδόθηκε σε πραγματικό σεξ μαζί της στην περιβόητη ερωτική σκηνή προκειμένου να την κάνει να αποδώσει τα μέγιστα. Από τότε η ταρίφα της δεκαπλασιάστηκε.


Catherine Zeta Jones
Η αριστοκρατικής ομορφιάς Ουαλή έχει συνοδέψει με την αμοιβή των $10,000 των πρίγκιπα της Ουαλίας! Η Zeta Jones ανακαλύφθηκε από τον Michael Douglas! Πριν γίνει γνωστή έκανε συχνές επισκέψεις στο Las Vegas με πάμπλουτες κυρίες.


Salma Hayek
Μπορεί σήμερα να είναι σύζυγος ενός από τους πιο δυνατούς επιχειρηματίες, παλαιότερα όμως το όνομά της ήταν συνδεδεμένο με πορνεία και βρώμικα κυκλώματα. Την ημέρα που γνώρισε τον σύζυγό της, Ster, συνόδευε κάποιον από τους πελάτες της.


Προσθήκη σχολίου:

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
×
Widget