Apple Radio

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΝΑ ΞΕΦΥΛΛΙΖΕΙΣ ΤΟ www.yourmagazine.gr νέα τεύχη για ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΘΗΝΑ - ΠΥΡΓΟ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Αποκλειστικό:Ο Διονύσης Μακρής και η πραγματική αλήθεια για τα ''εξτρά'' στη Γερμανία!!!

Μέχρι ότι ήταν να πάει και στο Άγιο Όρος γράψανε.Πως οι εμφανίσεις του στη Γερμανία ήταν χωρίς κόσμο.Όμως είμαστε εδώ για να δείξουμε ποια είναι η αλήθεια.

Ο Διονύσης Μακρής έκανε περίπου 10 εμφανίσεις στη Γερμανία από τις οποίες σίγουρα οι 8 ήταν sold out,και για του λόγου το αληθές θα δείτε παρακάτω τις σχετικές φώτο-βίντεο.




Επίσης δεν είναι χρόνια χωρίς επαγγελματική στέγη όπως και γράφτηκε, αφού μέχρι και πέρσι ήταν στα ''MAMOYNIA'' στη Θεσσαλονίκη μαζί με τη Λένα Παπαδοπούλου.

Προτάσεις από μαγαζία της Αθήνας είχε και το γράφω εγγυημένα αλλά για δικούς του λόγους επέλεξε τις εμφανίσεις στο εξωτερικό.

Ο τραγουδιστής δεν έχει απασχολήσει ποτέ τα media,ούτε έχει δώσει δικαιώματα.Είναι το λιγότερο άνανδρο και ντροπή να τον σχολιάζουν αρνητικά δίχως λόγο, μόνο και μόνο για να καλύψουν μερικές κενές σελίδες τους!!!

Το βίντεο που ακολουθεί είναι από την εμφάνιση του στο Αννόβερο στο μαγαζί ''Glamour'' το οποίο ήτανε γεμάτο και μετά απο επικοινωνία με τους επιχειρηματίες μας επιβεβαίωσαν πως στο μαγαζί δεν είχε μείνει ούτε γαρύφαλλο την άλλη μέρα!!!




Προσθήκη σχολίου:

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
×
Widget