Apple Radio

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΝΑ ΞΕΦΥΛΛΙΖΕΙΣ ΤΟ www.yourmagazine.gr νέα τεύχη για ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΘΗΝΑ - ΠΥΡΓΟ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΦΩΤΗΣ - ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ !

O τραγουδιστής βρέθηκε στην Λευκάδα το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ τραγούδησε το ίδιο βράδυ στον Σκορπιό, σε ένα εντυπωσιακά στημένο σκηνικό με επιρροές από την Αρχαία Ελλάδα, με καρυάτιδες, κίονες και πολλά κεριά, στην άλλοτε αγαπημένη παραλία της Τζάκι Ωνάση στον Σκορπιό.

Το «πάρτι για δύο», όπως το χαρακτήρισαν τα τοπικά μέσα, κράτησε για μερικές ώρες με τον τραγουδιστή να ερμηνεύει δικές του αλλά και διαχρονικές επιτυχίες, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, τον τραγουδιστή συνόδευσαν δυο ζευγάρια χορευτών. Όπως αναφέρει το lefkadapress, που δημοσιεύει και τις σχετικές φωτογραφίες, υπήρχε και μία μεγάλη καρδιά από άσπρα και κόκκινα μπαλόνια αλλά και ξαπλώστρες με πετσέτες που είχαν γραμμένο το όνομα Άννα, το όνομα της πολυτελούς θαλαμηγού αλλά και της κόρης του νέου ιδιοκτήτη του Σκορπιού.

Τετάρτη 31 Ιουλίου τρια ολοκαίνουργια ζεστά YOUR MAGAZINES για ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΥΡΓΟ/ΑΜΑΛΙΑΔΑ! Συνεντεύξεις Christian CambasAnna TsialtaIoannis Skartsiaris A! Δες τους 10 καλύτερους άντρες που σε υποδέχονται στα αγαπημένα σου clubs/bars της Θεσσαλονίκης και τις 15 καλύτερες χορεύτριες της Αθήνας! Μάθε τα πιο καυτά GOSSIPS που ακούγονται στα πηγαδάκια της κάθε πόλης και διασκέδασε ξεφυλλίζοντας ενδιαφέροντα άρθρα και στήλες του περιοδικού! Μπές στο www.yourmagazine.gr και επέλεξε το ΝΕΟ τεύχος που σε ενδιαφέρει...

Προσθήκη σχολίου:

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
×
Widget